Sådan fungere Det Internationale Forum

Det Internationale Forum fungere som en paraply organisation. Det vil sige at forummet fungerer som en hovedafdeling med to underafdelinger. Som underafdeling er der City Challenge og Kommunikationsafdeling.

For at sidde i hovedafdelingen i det Internationale Forum, er det en god ide at have en baggrund i internationalt arbejde fx have deltaget i kurser og lignende ting før. Underafdelingerne er der intet krav om tidligere erfaring, kun engagement og gå på mod.

Hvad laver man i Det Internationale Forum?

Hovedafdelingen: Her administrerer og koordinere vi kurser. Vi bringer børn og unge sammen verden over. Dette gør vi bl.a. i tæt samarbejde, med de internationale organisationer, som vi er en del af. Hvis du er interesseret kontakt International@FDF.dk.

City Challenge: Konceptet er, at der hvert år er en ny projektleder i en ny by. Dette skaber et flow i at træne nye ledere til FDF. For at koordinere dette event kræver det forskellige kompetencer, derfor imødekommer City challenge mange forskellige baggrunde med frivilligt arbejde. Kontakt Mortensigaard@fdf.dk hvis du er interesseret.

Kommunikation: Her kommunikere vi events ud til almene FDF'ere. Vi laver og oversætter indbydelser til kurser. Vi prøver desuden, at tænke kreativt og finde på nye måder, at formidle de internationale aktiviteter på. Kontakt marie.lundager.s@FDF.dk hvis du er interesseret.