Info

Hvad er East er Eurocourse?

EuroCamp er et internationalt sommerkursus for unge fra FDFs Europæiske partnerorganisationer. På kurset vil du møde unge fra hele Europa, og sammen vil vi lege, debattere, lære om hinandens kulturer og have det sjovt . EuroCamp tilbyder altid nye venskaber, leg, forskellige workshops, udendørsaktiviteter, refleksion, fællesskab og sjov.

Under temaet 'No Place for Poverty' skal vi gennem forskellige aktiviteter udforske og debattere hvad fattigdom betyder i Europa i dag. Vi skal opleve hvordan social inklusion kan have indflydelse på menneskers liv og fremtid. En uge på Malt, fyldt med oplevelser og fællesskab med unge fra hele Europa. Så tag med på CrossCulture-Rejse med FDFs internationale udvalg.

Find indbydelsen her

Tilmeld dig her

Praktisk

Deltagere

Unge fra 16 - 19 år fra hele Europa. Alle lande sender fem deltagere og en holdleder. Der er således et begrænset antal pladser til FDF.

Sprog

Det fælles sprog på kurset er engelsk, men det er ikke noget krav, at du kan tale flydende eller forstå perfekt engelsk.

Tilmelding

På fdf.dk/tilmeld, senst 28. maj

Tilmeld dig her

Pris og rejsegodtgørelse

Deltagerprisen er 1.981 DKK.

Prisen dækker alt transport uden for Danmark, ophold og forplejning. FDF yder rejserefusion i form af nedsat pris i forhold til udrejselufthavnen.

Forsikring

Du skal som deltager ved afrejse være dækket af egen rejseforsikring.

Kontakt

Rasmus Bach Ottosen,

Forbundssekretær, FDF

rbo@fdf.dk tlf: 41 73 11 84