Euro Training 2021

BELGIEN

EuroTraining finder sted i Belgien hos vores søsterorganisation Chiro. Chiro har en lang historie for samarbejde med FDF og er en ungdomsorganisation med base i Flandern med en stærk tradition for ungdomsdeltagelse.

UDDANNELSE

Vores paraplynetværk, FIMCAP Europe, afholder et kursus, der styres af nogle af de mest erfarne undervisere fra hele Europa. Kurset henvender sig til unge ledere, der ønsker at skabe internationale aktiviteter. Det kunne være et ønske om at hjælpe med at lave nye aktiviteter på nationalt plan for internationale deltagere eller tage din lokale gruppe til et andet land for at slå lejr.

INDHOLD

Kurset vil udstyre dig med færdigheder i interkulturel dialog, projektledelse og gruppedynamik i en international sammenhæng. Det vil være baseret på workshops, diskussioner og præsentationer præget af lege og aktiviteter.

Praktisk info

Tid og sted

  1. september til 4. oktober 2021, Belgien

Vi mødes i Danmark og rejser sammen til Belgien

Målgruppe

Unge mennesker 18 til 25 år, der har et ønske om at organisere internationale aktiviteter. Du mødes med unge fra hele Europa, som også har et ønske om at skabe internationale aktiviteter.

Pris

Omkostningerne ved rejse, indkvartering, mad og aktiviteter er dækket af Den Europæiske Unions Erasmus+ -program.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at kontakte os via e-mailen crossculture@fdf.dk Vi skal finde vores 5 deltagere fra FDF inden 20. august 2021.

Deltagerbrev

Mindst 2 uger før kurset modtager du et deltagerbrev med programmet og praktiske detaljer.

Kontakt

Holdleder Alex Hansen