Berlin City Challenge

In English

Denne højintensitetsweekend er en blanding mellem et escape room, et brætspil og en battle royale, der bruger Berlin som vores spilleplade. Sprinklet rundt i byen er udfordringer, der konfronterer dig med fysiske, mentale, kreative, smarte, musikalske og luskede gåder.

I tilmelder jer som et team på 4 - 7 personer. I disse hold konkurrerer i og, med brug af alle tilgængelige transportmetoder, kører i mellem Berlins vartegn og løser sjove og spændende opgaver undervejs. Berlin City Challenge 2021 er oprettet af FDFs Internationale Forum, men er åben for alle hold fra Fimcap Europe eller European Fellowship. Alle aktiviteter og udfordringer vil være på engelsk.

Corona?
Alle deltagere forventes at blive vaccineret eller have et coronapas og handle i overensstemmelse med reglerne for indrejse i Tyskland. Det forventes, at du overholder alle corona-retningslinjer og maskemandater.

Det meste af tiden vil i bare være i jeres team på rejse eller gennemføre udfordringer på en post.

På tidspunktet for lanceringen af ​​denne begivenhed (juni 2021) er der karantænebegrænsninger gældende, forhåbentlig vil de blive ophævet inden november. Hvis karantænebegrænsningerne for ankomster til Tyskland fra Danmark ikke ophæves inden midten af ​​oktober 2021, fortsætter begivenheden ikke.

Praktiske detaljer

Dato: 5. - 7. november 2021 DEADLINE to sign up, 1st October 2021

hold skal finde deres egen transport til Berlin. Vi anbefaler nattoget, der forlader CPH kl. 22:23 fredag og vender tilbage fra Berlin kl. 13:03 og ankommer til CPH kl. 21:33 søndag.

Ankom fredag ​​aften, aktivitet begynder lørdag morgen. Afrejse søndag eftermiddag

Placering: Berlin

Omkostninger: 750 kr / 100 euro pr. Person, ekskl. Rejse til og fra arrangementet.

Deltagere: Aktiviteterne er rettet mod 15-25-årige i hold på 4 - 7 personer.

REGISTRATION IS CLOSED HERE

Q&A on fb

Contact the planning team

crossculture@fdf.dk