Fra den 4. til den 6. november 2022 skal vi mødes i Amsterdam, hvor jagten på Den Gyldne Tulipan finder sted!

I løbet af weekenden vil der være udfordringer, hvor du og dit team bliver nødt til at samarbejde og kommunikere med jeres konkurrenter om at vinde den ekstravagante præmie. Men vær på vagt; erfaring er ikke nødvendigvis en fordel. Der vil være udfordringer, som vil trodse det du ved om og tror er muligt i Amsterdam.

City Challenge er ikke kun for FDFere i Danmark. Der vil være folk fra flere forskellige nationer på tværs af Europa, og som team vil I være nødt til at samarbejde med de andre teams for at have en chance for at vinde Den Gyldne Tulipan. Men uanset resultatet, vil I vende hjem med et nyt eventyr i bagagen, som du kan fortælle alle om.

City Challenge handler også om at møde nye mennesker på tværs af kulturerer og grænser; så grib fat i dine bedste kredskammerater, dan en gruppe og tilmeld jer City Challenge Amsterdam 2022! En gruppe kan være på mellem 4-7 personer(inkl. holdleder), og i alderen 15 og 25 år. Vær dog opmærksom på, at alle holdledere skal være minimum 18+ år.

Praktiske ting

Det koster 200 euro pr person, og prisen dækker over: alle aktiviteter, transport i Amsterdam, fællestransport til og fra Amsterdam, logi fra d. 4. - 6. november, mad under arrangementet og alt andet, der ellers skal til for at gennemføre løbet (bemærk, at lommepenge selvfølgelig er for egen regning).

HVIS I SELV ARRANGERE TRANSPORT forventes, at hele teamet ankommer til startstedet (der offentliggøres senere) den 4. november mellem kl. 19.00 og allersenest kl. 22.00. Her er det vigtigt, at I er klar til at udføre den første opgave, der kort tid efter vil blive præsenteret.

Arrangementet slutter søndag kl. 12.00, hvorefter der er fri leg til at udforske Amsterdam på egen hånd. Det betyder dog også, at I ikke kan nå det tog der afgår kl. 12.01, da vi anbefaler, at man er der helt til arrangementets afslutning.

I er mere end velkommen til at ankomme før arrangementets start og tage af sted på et senere tidspunkt, hvis I ønsker det; Amsterdam er en kulturig by med meget kunst, mange forskellige fødevarer og spændende muligheder for sightseeing. Dette vil dog være for egen regning.

TILMELD DIG HER: https://event.it/fdf/amsterdamcitychallengedk?fbclid=IwAR3qw73Xgay4noX8MRixLJyM9UfxZRUMlBbaUbPSCYkAn_yguMR-69glAkg

OBS: Deadline for tilmelding er d. 1. oktober, og til FDFere i Danmark, vil der blive arrangeret fællestransport fredag morgen - så sørg for at få fri! Kontakt projektleder Morten Sigaard på mortensigaard@fdf.dk hvis du har spørgsmål.

CrossCulture - Join the Adventure